مرحوم دکتر عبدالله احمدیه
در عارضه ورم حاد کلیه موارد زیر را باید مد نظر قرار داد:
– درمان و رفع علت اصلى بیمارى
– درمان کلیه هاى بیمار
– تحریک و به کار واداشتن بقیه اندام ها (روده ها و ..)
بروز ورم کلیه نه تنها مى تواند ناشى از عفونت خود آن باشد، بلکه سایر امراض عفونى مانند دیفترى، حصبه، تعفّن روده ها، ورم قولون، ورم حلق و بینى و دندانها و غیره هم مى توانند موجب آن گردند. سیفیلیس ارثى، سل و نیز سرماخوردگى هم از دیگر عوامل هستند. بنابراین در درجه نخست باید به درمان این بیماریها پرداخت.
در مداوا به موارد زیر مى باید توجه نمود:</P> ;
1- بهداشت
2- فیزیوتراپى
3- پرهیز
حتى الامکان باید خیلى کم به تجویز دارو پرداخت، زیرا در اینجا اغلب مدرات زیانشان بیش از سودشان مى باشد. به روش گذشتگان داروهائى نظیر دمکرده گیلاس، کاکل ذرت، سوپ پیاز، آب انگور تازه تخمیر نشده، مى توانند مفید واقع گردند.
براى حفظ بهداشت باید بیمار در جاى گرم بخوابد. در ناحیه قطن با بادکش ایجاد تحریک نمایند و یا از بیمار خون بگیرند. استفاده از حمام 38 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه مفید است، به شرطى که بعد از استحمام بیمار از ابتلاء به سرماخوردگى کاملا حفظ شود.
براى رعایت پرهیز ابتداء باید از نیم تا سه ربع لیتر آب قند رقیق در روز به بیمار نوشانید. بعد از 48 ساعت ماء الشعیر و سبزى جوشانده بدون نمک و کمى شیر و به هنگام شدت بیمارى کلیه، به مدت شش تا هفت روز، روزى یک تا یک و نیم لیتر شیر به بیمار داد.
در نوجوانان که در حال رشد و نمو هستند نمى توان برنامه پرهیز را همانند بزرگسالان به کار برد و نمى توان خوراک آنان را براى مدتى منحصر به شیر کرد چون مانع رشد و موجب اختلال در بدن آنان مى
گردد. لذا تا قبل از آنکه آلبومینورى برطرف شود باید خوراکهاى دیگرى نظیر میوه خام یا پخته به آنها داد. از میوه هاى مانده و کنسرو و خشک شده باید احتراز نمود.
مى توان همچنین از پوره سیب زمینى، ماست لور تازه، آب برنج پخته، هویج و مانند آن استفاده کرد. وقتى آلبومین برطرف شد و یا اندک اثرى از آن باقى مانده بود مى توان گوشتى که به خوبى پخته شده باشد و نمک به خوراک آنان افزود. در این حال چنانچه دوباره آلبومین پیدا شد باید به ترک گوشت و نمک پرداخت تا بهبود کامل حاصل گردد. معالجات باید با تحریکات جلدى و روده اى نیز همراه باشد. از راه روده توسط مسهل ها و تنقیه ها و از راه پوست با مالش الکل و استات دامونیاک 2 تا 3 گرم و پوشاندن بدن …
درمان ورم کلیه به روش اینجانب
به نظر نگارنده خیار چنبر و آب کاسنى بهترین داروهائى هستند که براى تسکین اورام حار و حاد مجارى ادرار مى توان یافت. چنانچه آب خیار چنبر یا شیره مغز آن را با آب کاسنى به بیمار دهند خیلى زود ورم را مى خواباند. به واسطه وجود مواد عامله مخصوص در آن، در اندک مدت نسج کلیه را مرمت و اصلاح نموده و به زودى به حالت عادى بازمى گرداند که کاملا قابل توجه و شگفتى آور است.
همکاران گرامى و محترم و پژوهشگران ارجمند اگر مدت ده تا پانزده روز بدین دستور رفتار نمایند، و در عرض این مدت یکى دو بار ادرار بیمار را آزمایش کنند، خواهند دید که به سرعت نسوج کلیوى، خون و چرک رو به کاهش گذارده و در مدتى که هیچ انتظار آن را نداشته اند کلیه بیمار سالم و به حال طبیعى باز خواهد گشت.
تاکنون اینجانب در جامعه پزشکى تنها طبیبى بوده ام که به کشف این سرّ توفیق یافته ام. این آزمایش را کرارا نموده ام و تأکید مى کنم که در رفع خرابى کلیه، هیچ داروئى با این داروى طبیعى و بى زیان برابرى نمى کند. این با پژوهشگران است که به بررسى و تحقیق بیشتر در این زمینه بپردازند. چه خوبست در یک جا ننشینیم و فقط چشم به نتیجه کاوش بیگانگان ندوزیم.
منابع
· راز درمان (رساله اى در پزشكى سنتى و گياه درمانى)، ج 2
www.tim.ir