حضرت آیت الله نوری همدانی، روز چهارشنبه در درس اخلاق خود که با حضور طلاب و روحانیان در مسجد اعظم قم برگزار شد، با اشاره به آموزه های نهج البلاغه به بیان نکات اخلاقی پرداخت.
وی با اشاره به اهمیت مباحث اخلاقی تاکید کرد: تقوا سرمایه ای است که همه افراد در تمام حالات زندگی در هر شغل و پستی که هستند به آن نیاز دارند.
آیت الله نوری همدانی، با اشاره به روایات و آیاتی تاکید کرد: خداوند در آیات قرآن انسان را به تقوا سفارش و تاکید کرده است و ما باید به این مساله بیش از پیش توجه کنیم.
این استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه تقوا عامل نجات انسان از انحرافات و کج روی ها است، اظهار داشت: خداوند همواره ناظر بر اعمال و رفتار ما است و ما باید مراقب باشیم و پایمان را کج نگذاریم و برای رسیدن به مقصد بیراهه را انتخاب نکنیم.
آیت الله نوری همدانی تاکید کرد: اگر انسان زندگی خود را بر اساس تقوا و حرام و حلال الهی پایه گذاری کند، سعادت دنیا و آخرت را به دست آورده است.
آیت الله نوری همدانی اضافه کرد: برخی از افراد بنیان زندگی خود را بر اساس امور بی پایه و اساس بنیان نهاده اند که این زندگی ها دوام ندارد و با کوچک ترین حادثه ای فرو می ریزد.
وی گفت: باید سعی کنیم اسباب زندگی خود را بر اساس تقوا بدست آوریم، چرا که بی تقوایی باعث می شود که انسان از درگاه خدا رانده شود و در نهایت دوزخ جایگاه او باشد.
از این طرف اومدی:


