حجتالاسلام و المسلمين علی محمدی، نماينده ولیفقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه در مراسم اختتاميه بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم كه دیشب، جمعه، دوم تيرماه، در سالن همايشهای بينالمللی برج ميلاد برگزار شد، طی سخنانی گفت: ميلاد باسعادت امام حسين(ع) را به همه مسلمان جهان به ويژه مردم مسلمان ايران تبريك و تهنيت عرض می كنم، همچنين روز پاسدار را به حافظان انقلاب اسلامی ايران تبريك می گويم، اين عزيزان خدمات زيادی به انقلاب اسلامی كرده اند، به گونه ای كه حضرت امام(ره) فرمودند كه «اگر سپاه نبود كشور هم نبود».
وی در ادامه افزود: خداوند متعال را شاكريم كه بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم به لطف خداوند و قرآن كريم در تهران برگزار شد، اين مسابقات از شب مبعث رسول گرامی اسلام آغاز و تا امشب، دوم تيرماه ادامه داشته است.
نماينده ولیفقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه اظهار كرد: نمايندگان جمهوری اسلامی ايران در اين دوره از مسابقات در دو رشته قرائت و حفظ قرآن كريم حائز رتبه های برتر شده اند، البته بايد اين نكته را متذكر شوم كه اين موفقيت محصول برگزاری 1624 مسابقه قرآن كريم در كشور در مرحله شهرستانی، استانی و كشوری است.
حجتالاسلام محمدی تصريح كرد: برای اين دوره از مسابقات از هفت ماه پيش فراخوان مقاله قرآنی در دو بخش بيداری اسلامی در 16 موضوع و قرآن و تكامل بشری در 12 موضوع در نظر گرفته شد، همچنين از پنج ماه پيش با ارزيابی سوابق متسابقين توسط داوران و استادان قرآن شرايط متسابقان مورد ارزيابی قرار گرفت.
وی گفت: در اين دوره از مسابقات تعداد اعضای هيئت داوران را 14 نفر تشكيل داده بود كه 9 نفر از اين داوران خارجی و پنج نفر از كشورمان بودند و خوشبختانه شاهد داوران درجه يك جهان اسلام در اين دوره بوديم.
نماينده ولیفقيه و سرپرست سازمان اوقاف و امور خيريه عنوان كرد: در بيست و نهمين دوره مسابقات بينالمللی قرآن كريم، رشته حفظ كل قرآن كريم در دو مرحله و رشته قرائت قرآن كريم در سه مرحله برگزار شد.
وی با اعلام اينكه نمايندگانی از 65 كشور اسلامی و غير اسلامی در اين دوره از مسابقات حضور داشتند، گفت: ويژگی بيست و نهمين دوره، حضور متسابقانی از پنج قاره جهان بود، همچنين مسابقات بينالمللی قرآن همانند سالهای قبل، همزمان با برگزاری، دو همايش «تجليل از بانوان فعال قرآنی» و همايش «پژوهشهای قرآنی» را در خود داشت.
حجتالاسلام محمدی از دريافت 550 مقاله در بخش داوری همايش پژوهشهای قرآنی خبر داد و گفت: از اين تعداد، 500 مقاله به پژوهشگران كشورمان تعلق دارد. همچنين در همايش تجليل از بانوان فعال قرآنی از 29 نفر از بانوان تجليل شد.
وی در پايان افزود: دشمن از اين گونه مسابقات هراس دارد و برگزاری اين مسابقات موفقيتی برای جهان اسلام است و برنده اين مسابقات همه شما ملت ايران محسوب می شويد.
: iqna