تربیت 106 هزار حافظ قرآن در قالب طرح ملی حفظ/ از سال 1361 فعالیم

«داوود تک‌فلاح»، معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن الکریم، با بیان تاریخچه‌ای از برنامه‌های این سازمان درباره حفظ قرآن کریم، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی از سال 1361 تاکنون برنامه‌هایی را در دو شکل دوره‌های بومی و دوره‌های متمرکز در خصوص حفظ قرآن کریم، برگزار کرده است که محوریت این برنامه‌ها روخوانی و روانخوانی و حفظ قرآن کریم بوده است.


وی از اجرای دو طرح بسیج قرآن‌آموزی و قرآن در رمضان از سال 1361 تا دهه 70 توسط سازمان دارالقرآن خبر داد و گفت: طرح‌های بسیج قرآن‌آموزی و قرآن در رمضان از آن سال آغاز و تا سال 1376 ادامه داشت و این طرح‌ها منجر به تولد طرح نهضت قرآن‌آموزی شد که در سال 76 به تصویب نهایی رسید.


در مقاطعی در تربیت حافظ قرآن تنها ماندیم


معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن از برنامه طرح‌های پنج‌ساله حفظ از سال 1378 خبر داد و گفت: از سال این سال طرح‌هایی به عنوان طرح حفظ در سازمان راه‌اندازی و تا سال 81 ادامه داشت، اما متأسفانه تمهیدات لازم برای مشارکت تمام دستگاه‌ها مهیا نبود و سازمان دارالقرآن در این راه تنها ماند.


تک‌فلاح، از اجرای برنامه‌های حفظ با همکاری سازمان ملی جوانان خبر داد و گفت: از سال 1382 سازمان دارالقرآن کار حفظ را با همکاری سازمان ملی جوانان و سازمان تبلیغات آغاز کرد که با محور حفظ یک جزء و نیم جزء بود و با استقبال 300 هزار نفری روبه‌رو شد.


از سال 1384 تاکنون طرح حفظ جزء 30 درحال اجراست


وی از اجرای این طرح از سال 1384 خبر داد و گفت: این طرح به عنوان حفظ موضوعی از سوره فجر تا آخر و حفظ جزء 30 از این سال در استان‌ها آغاز و تاکنون ادامه دارد.


معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن پرداختن به امر حفظ را کاری دشوار عنوان کرد و گفت: معمولاً بسیاری از افراد که در خصوص حفظ قرآن کریم کار را آغاز می‌کنند، پس از چندی کار را رها کرده و ریزش می‌کنند، پس نیاز است طرح‌هایی جهت تثبیت و نگهداری افراد، خصوصاً جوانان در طرح حفظ انجام شود.


106 هزار نفر از 160 هزار ثبت‌نامی در طرح ملی حفظ را تثبیت کردیم


تک‌فلاح از برگزاری برنامه‌های هماهنگ با سایر دستگاه‌ها پس از تصویب منشور توسعه فعالیت‌های قرآنی خبر داد و گفت: پس از تصویب منشور توسعه فعالیت‌های قرآنی، شورای توسعه دستگاه‌ها را مکلف کرد که از کارهای جزیره‌ای پرهیز کنند و همه تحت نظر شورا برنامه‌های خود را در خصوص حفظ پیش ببرند، که در این خصوص طرح‌های سه ساله و پنج ساله به نهادها ابلاغ شده است.


معاون آموزش و پژوهش سازمان دارالقرآن از نام‌نویسی 160 هزار نفر در طرح حفظ امسال خبر داد و گفت: امسال 160 هزار ثبت‌نام در طرح ملی حفظ با محوریت جزء 30 داشتیم که از این بین، 106 هزار نفر تا پایان دوره حضور داشته و در آزمون‌ها نیز شرکت کرده‌اند.


تربیت مدرس حفظ و ترجمه و مفاهیم به زودی آغاز می‌شود


تک‌فلاح از برگزاری آزمون دوره تربیت مدرس روخوانی و روانخوانی در هفته آینده خبر داد و گفت: آزمون دوره تربیت مدرس قرآن کریم هفته آینده برگزار می‌شود، همچنین دوره تربیت معلم ترجمه و مفاهیم قرآن کریم به زودی در کرمانشاه برگزار خواهد شد و دوره تربیت مدرس حفظ نیز که طرحی سراسری است در دستور کار ما است و در صورت رسیدن بودجه عملی خواهد شد.


: farsnews

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

اشتراک گذاری لینک
ارسال به تلگرام
ارسال به وات ساپ
ارسال به فیس بوک
ارسال به ایمیل
پرینت
ارسال به توییتر