از این طرف اومدی: 
برگزاری كلاس‌های تخصصی حفظ بيش از 3 جزء در طرح نهضت ملی حفظ قرآن

برگزاری كلاس‌های تخصصی حفظ بيش از 3 جزء در طرح نهضت ملی حفظ قرآن

فهرست مطالب

حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمدكاظم موسوی، مشاور معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه، با اشاره به آغاز طرح نهضت ملی حفظ قرآن كريم از اواخر فصل تابستان در بيش از دو هزار امامزاده و بقاع متبركه، اظهار كرد: برای اجرای اين طرح يك برنامه چهار ساله با هدف تربيت يك ميليون حافظ قرآن در استان‌ها پيش‌بينی كرده‌ايم كه 250 هزار نفر تا پايان سال جاری حافظ يك جزء تا سه جزء قرآن كريم خواهند بود.


وی با يادآوری اينكه هدف اصلی از اجرای طرح نهضت ملی حفظ قرآن در سازمان اوقاف و امور خيريه تربيت يك ميليون حافظ قرآن نيست، گفت: برنامه‌ريزی ابتدايی ما برای اجرای اين طرح تربيت حافظان يك جزء تا سه جزء قرآن است كه براين اساس، جامعه هدف ما در گروه سنی 7 تا 12 سال به حفظ يك جزء، گروه سنی 13 تا 18 سال به حفظ دو جزء و گروه سنی بالای 18 سال نيز به حفظ سه جزء قرآن می‌پردازند.


مشاور معاون فرهنگی سازمان اوقاف و امور خيريه در ادامه افزود: هرچند كه برنامه‌ريزی‌های ما برای اجرای اين طرح تربيت حافظان يك جزء تا سه جزء قرآن است اما ارائه آموزش‌های حفظ و برگزاری كلاس‌های حفظ قرآن محدود به حفظ يك جزء تا سه جزء نمی‌شود و داوطلبان پس از حفظ سه جزء می‌توانند درخواست شركت در كلاس‌های تخصصی حفظ قرآن به منظور حفظ بيش از سه جزء تا حفظ كل قرآن را داشته باشند.


وی با يادآوری اينكه كلاس‌های تخصصی حفظ قرآن از سال آينده در امامزادگان و بقاع متبركه برگزار خواهد شد، ادامه داد: داوطلبانی كه تا پايان سال جاری حفظ سه جزء قرآن را به پايان رسانده و گواهی حفظ دريافت كرده باشند می‌توانند در كلاس‌های تخصصی حفظ قرآن كه از سال آينده برگزار می‌شود، استفاده كنند كه البته برای حضور افراد در اين كلاس‌های تخصصی هيچ اجباری وجود نداشته و افرادی با ميل و علاقه شخصی خود و براساس استعدادهای فردی خود می‌توانند به حفظ كامل قرآن بپردازند.


موسوی در پايان يادآور شد: داوطلبانی كه تا پايان سال جاری در حفظ يك جزء يا دو جزء ثبت‌ نام كرده و گواهی حفظ دريافت كنند می‌توانند برای سال آينده در كلاس‌های حفظ سه جزء قرآن ثبت‌ نام كرده و پس از شركت در آزمون‌های اين طرح و كسب حدنصاب نمرات، حافظ سه جزء قرآن شوند.


: iqna

به این مطلب امتیاز دهید:

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

شما می توانید مقالات خود را با نام خود در وب سایت موسسه منتشر نمائید. برای شروع کلیک نمائید.

نویسنده مقاله باشید