آزمون اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن برگزار می‌شود

هفدهمین آزمون اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن 16 لغایت 21 شهریور‌ماه 1392 برگزار می‌شود.


بنابر این گزارش این آزمون از سال 1375 آغاز شده و حافظان قرآن با شرکت و قبولی در آن مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث دریافت می‌کنند.


«مسعود میریان» کارشناس آموزش مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه در گفت‌وگو با فارس از برگزاری این آزمون در روز‌های 16 لغایت 21 شهریور‌ماه 1392 خبر داد و گفت: این آزمون در دو گروه خواهران و برادران برگزار می‌شود که آزمون خواهران از تاریخ 16 شهریور‌ماه لغایت 19 شهریور‌ماه 1392 و آزمون برادران در روز‌های 20 و 21 شهریور‌ماه برگزار می‌شود.


میریان از حضور بیش از هزار نفر در آزمون امسال خبر داد و گفت: طبق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور آزمون اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن با حضور بیش از هزار داوطلب برگزار می‌شود که حدود 700 نفر از آنان خانم و 300 نفر آقا هستند.


داوطلبان برای دریافت کارت آزمون باید به سایت سازمان سنجش آزمون کشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند.


بنا بر این گزارش سال گذشته حدود یک‌هزار و 200 نفر در این آزمون شرکت‌ کردند که 750 نفر از آنها زن و 450 نفر مرد بودند


این آزمون در دو مرحله کتبی و شفاهی برگزار می‌شود و طی آن داوطلبان باید 10 سؤال کتبی (هر سه جزء یک سؤال) را پاسخ و نمره 160 از 200 کسب کنند، همچنین در آزمون عملی داوطلبان باید با خواندن یک صفحه قرآن نمره 70 از 100 را کسب کنند.


: farsnews

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

اشتراک گذاری لینک
ارسال به تلگرام
ارسال به وات ساپ
ارسال به فیس بوک
ارسال به ایمیل
پرینت
ارسال به توییتر
بستن