۲ همسایه، بیشترین رتبه‌های قرآنی کشور را از آن خود کردند

در سی‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که از اول اسفندماه در شیراز سومین مرکز مذهبی کشور جریان داشت قریب به 500 نفر از برترین چهره‌های قرآنی کشور حضور داشتند و به رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر پرداختند.


شاید در این بین جالب باشد تا با نگاهی گذرا به آمار به این نتیجه برسیم که تهران که از آن به عنوان فقیرترین شهر کشور به لحاظ فرهنگی یاد می‌شود طی این مسابقات با کسب هشت رتبه برتر همراه با قم بر قله قرآنی استان‌های کشور تکیه زده است هرچند که اگر بخواهیم تناسب جمعیتی هر یک از این استان‌ها را لحاظ کنیم استان قم در رتبه نخست کشور قرار خواهد گرفت.


بنا بر این گزارش، از این استان مسعود غفاری فینی در رشته مفاهیم، جعفر فردی در رشته قرائت، حسین محمودی در رشته مفاهیم، محمود نوروزی در رشته حفظ کل، مهدی غلام‌نژاد در رشته قرائت، سما بابایی در رشته حفظ کل و پرنیان عصابخش در رشته قرائت به ترتیب توانسته‌اند مقام‌های اول، اول، دوم، سوم، سوم و چهارم، دوم و سوم را به خود اختصاص داده‌اند.


 استان قم نیز با اختصاص هشت رتبه از میان رتبه‌های این دوره از مسابقات قرآن در جایگاه مشترک با استان تهران قرار گرفته است؛ بدین ترتیب که مهدی فروغی در رشته ترتیل، سیدحامد مهدی‌زاده در حفظ 20 جزء، حسین سلیمانی در رشته مفاهیم، مهدی رمضانی نوده در رشته مفاهیم، محمدرضا احمدی در رشته حفظ 20 جزء، فاطمه عابدینی در رشته حفظ کل، فاظمه سادات غفاری در رشته حفظ 20 جزء و زینب لیراوی در رشته قرائت توانسته‌اند به ترتیب رتبه‌های دوم، دوم، سوم، چهارم و چهارم، چهارم، دوم و دوم این مسابقات را به خود اختصاص دهند.


پس از استان قم نیز استان خراسان رضوی با کسب پنج رتبه در جایگاه دوم قرار گرفته است و جواد سلیمانی در رشته ترتیل، مجتبی فردفانی در رشته حفظ 20 جزء، حمیدرضا عباسی در رشته قرائت، احسان محمدی در رشته ترتیل و مریم صاحب‌دیوانی در رشته قرائت به ترتیب توانسته‌‌اند مکان‌های اول، اول، سوم،   چهارم و چهارم را از آن خود کنند.


همچنین استان اصفهان نیز توانسته است با اختصاص پنج مقام از میان جایگاه‌های مسابقات سراسری قرآن کریم در جایگاه مشترک با استان خراسان رضوی قرار بگیرد بدین ترتیب که هاجر مهرعلیان در رشته حفظ کل مقام اول، موسی معتمدی در رشته حفظ کل قرآن مقام دوم، محمدعلی شریعتی در رشته حفظ 20 جزء مقام سوم، عاطفه‌ رفیع در رشته حفظ کل رتبه سوم و راضیه رحیمی در رشته حفظ 20 جزء رتبه پنجم را کسب کرده‌اند.


پس از استان‌های مذکور استان فارس با کسب سه جایگاه یعنی رتبه اول قرائت بانوان توسط فاطمه فیروززاده، رتبه چهارم حفظ کل قرآن کریم توسط نوید رزمجو و رتبه چهارم حفظ 20 جزء توسط فاطمه محمدی در رتبه سوم این مسابقات قرار می‌گیرد.


استان اردبیل و مازندران نیز با اختصاص دو مقام به طور مشترک در رتبه چهارم قرار گرفته‌اند بدین ترتیب که از اردبیل بهزاد هژبری در رشته حفظ کل قرآن مقام نخست و بهنام رحمانی نیز در رشته ترتیل قرآن کریم مقام پنجم و از استان مازندران پیمان ایازی با کسب رتبه پنجم حفظ کل و رقیه رضایی با کسب رتبه پنجم رشته حفظ کل بانوان مقام پنجم را از آن خود کرده‌اند .


پس از استان‌های مذکور نیز استان‌های سمنان با کسب رتبه نخست حفظ 20 جزء بانوان توسط عطیه تبیانیان، آذربایجان غربی با کسب رتبه دوم قرائت توسط حامد ولی‌زاده، استان قزوین با کسب رتبه سوم رشته جزء 20 توسط سکینه صفری، استان آذربایجان شرقی با کسب رتبه پنجم حفظ 20 جزء توسط رسول آزمایش، استان همدان با کسب رتبه پنجم رشته قرائت توسط مهدی ساعد، استان چهارمحال و بختیاری با کسب رتبه پنجم رشته مفاهیم قرآن توسط غلامحسین فاتحی و استان البرز با کسب رتبه پنجم در رشته قرائت توسط مریم سمایی قرار گرفته‌اند.


: farsnews

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

اشتراک گذاری لینک
ارسال به تلگرام
ارسال به وات ساپ
ارسال به فیس بوک
ارسال به ایمیل
پرینت
ارسال به توییتر
بستن