حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در اولین نشست شورای هماهنگی و گسترش فعالیتهای قرآنی استانها که صبح روز گذشته، ۱۲ خردادماه برگزار شد، ضمن تشریح منشور شورای توسعه فرهنگی قرآن کریم اظهار کرد: مهمترین رسالت ما در حوزه قرآن جلب مشارکتهای مردمی است به همین جهت طرح ملی حفظ قرآن کریم که در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری شکل گرفته است، سعی در تربیت ۱۰ میلیون نفر حافظ کل قرآن دارد.
وی ادامه داد: سهم ستاد سایر اقشار طرح ملی حفظ قرآن کریم تربیت شش میلیون حافظ است که با کمک سازمانهای اوقاف و تبلیغات اسلامی باید محقق شود؛ شورای استانی نیز به جهت هماهنگی سه ستاد این طرح مسئولیت بیشتری را بر عهده داد و تولید بانکهای اطلاعاتی با مشارکت استانها یکی از وظایف اصلی شورای استانی است.
حجتالاسلام محمدی ادامه داد: نخستین کتابخانه تخصصی قرآن کریم توسط معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افتتاح میشود که در این کتابخانه آثار مرتبط با موضوع قرآن و عترت، تفاسیر آیات و مقالات ارائه میشوند.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآن کریم بیان کرد: کتابهای این مجموعه در طی ۱۰ سال جمعآوری شده است و هر سال هزینه زیادی حتی تا ۵۰ میلیون تومان هم برای تجهیز این کتابخانه صرف میشود و در حوزه قرآن و عترت از کشورهای مختلف و ایران این کتب جمعآوری شده است و استانها میتوانند در صورت تمایل این کتابخانه را در استان خود راهاندازی کنند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری دور سوم جشنوارههای بینالمللی قرآنی آیات تاکید کرد: دور سوم جشنوارههای قرآنی آیات با مشارکت سایر معاونتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و به صورت متمرکز در چند استان برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام محمدی خاطر نشان کرد: رتبهبندی موسسات فرهنگی قرآن و عترت بر اساس شاخصهای توانمندی آنها صورت میگیرد و برای تخصیص اعتبار با توجه به ظرفیت، جمعیت و سایر شاخصها حمایت به عمل میآید.
دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآن کریم با اشاره به نزدیک بودن انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: همه کسانی که شورای نگهبان، صلاحیت آنان را احراز کرده، شایسته هستند؛ اما باید فردی را انتخاب کنیم که متناسب با شرایط امروز جامعه باشد و باید تبلیغات به صورت جدی پیگیری و مردم را تشویق به حضور در پای صندوقهای رای کرد.
: iqna