سنت‌شکنی در ردیف اعتبارات شورای توسعه فرهنگ قرآنی با کاهش پنجاه درصدی

لایحه بودجه ۱۳۹۶ امروز، یک‌شنبه، ۱۴ آذرماه از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی، رئیس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.
در حالی که اعتبارات مربوط به شورای توسعه فرهنگ قرآنی طی سال‌های اخیر به صورت تقریبا ثابت ۲۰۰۰ میلیارد ریال عنوان می‌شد و از سوی نمایندگان مجلس به تصویب می‌رسید اما این ردیف امسال با کاهش پنجاه درصدی از سوی دولت روبرو شده است.
دولت ذیل اعتبارات ردیف‌های متفرقه در جدول شماره ۹، به موضوع اعتبارات موضوع اجرای منشور توسعه فرهنگ قرآنی اشاره کرده که مبلغ ۱۰۰۰,۰۰۰ میلیون ریال (۱۰۰ میلیارد تومان) به این ردیف اختصاص داده شده است.
از سال ۸۹ موضوع اعتبارات شورای توسعه فرهنگ قرآنی در بودجه‌های سالیانه از سوی دولت و مجلس مطرح شده و برای اولین بار در دولت نهم موضوع نیم‌درصد از اعتبارات اجرایی کشور به موضوع اجرای شورای توسعه فرهنگ قرآنی تخصیص پیدا کرد.
پس از گذشت چند دوره، به دلیل عدم شفافیت اعتبار نیم‌درصدی، مبلغ مشخصی را برای این ردیف پیش‌بینی کردند که طبق سنت هر ساله، ۲ هزار میلیارد ریال رقمی بود که به صورت تکراری در لوایح مشاهده می‌شد. امسال دولت سنت تکرار را شکسته و ترجیح داده با کاهشی پنجاه درصدی تنوعی در این ردیف به وجود بیاورد.
اقدام قابل تقدیر دولت در این ردیف درج عبارت «از طریق صندوق توسعه فرهنگی قرآنی» است که سال‌هاست دغدغه جامعه قرآنی بوده است.
باید دید نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضای کمیسیون فرهنگی و فراکسیون قرآن، عترت و مجلس شورای اسلامی چه واکنش نسبت به کاهش اعتبارات این خواهند داشت.

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

اشتراک گذاری لینک
ارسال به تلگرام
ارسال به وات ساپ
ارسال به فیس بوک
ارسال به ایمیل
پرینت
ارسال به توییتر