نکته خوب در رابطه با ویندوز این است که از ابزارهای حرفهای و عالی برخوردار است که به واسطه آنها میتوانید هرگونه که میخواهید، سیستمعامل را هدایت کنید. اما نکته بد ماجرا اینجا است که اغلب این ابزارها مخفی و ناشناس باقی ماندهاند. پس بگذارید سه نمونه از این ابزارها را به شما معرفی کنیم.
نکته خوب در رابطه با ویندوز این است که از ابزارهای حرفهای و عالی برخوردار است که به واسطه آنها میتوانید هرگونه که میخواهید، سیستمعامل را هدایت کنید. اما نکته بد ماجرا اینجا است که اغلب این ابزارها مخفی و ناشناس باقی ماندهاند. پس بگذارید سه نمونه از این ابزارها را به شما معرفی کنیم.
بسیاری از ابزارهای ویندوز وجود دارند که علیرغم کاربرد اساسی که میتوانند داشته باشند، در دل ویندوز تنها میمانند و فقط کاربران حرفهای و آن هم به فراخور موقعیت از آنها استفاده میکنند.
این ابزارها یا در دل ویندوز مخفی هستند، یا به سادگی قابلدسترسی نیستند و یا اگر هم در دسترس قرار دارند از سوی کاربران مورد بیتوجهی واقع میشود. در اینجا قصد داریم شما را با سه نمونه از این ابزارها که کاربرد حرفهای داشته و هر کاربر حرفه ویندوز باید از آنها مطلع باشد، آشنا سازیم:
1 – Memory Diagnostics
عملکرد غیر صحیح حافظه RAM در سیستم میتواند عامل مهمی در کندی سیستم، خطاهای پیاپی در سیستم و احتمال Blue Page باشد. خطاهای RAM اگر نتوانید آنها را شناسایی و رفع کنید، میتواند خطرات جدی تری را حتی برای سختافزارهای سیستم به دنبال داشته باشد.
برای مقابله با این موضوع مایکروسافت اقدام به تعبیه کردن ابزار Memory Diagnostics در ویندوز کرده است که به شما اجازه میدهد که مشکلات اصلی RAM را شناسایی کنید. برای دسترسی به این ابزار میتوانید به Control Panel و از آنجا به قسمت Administrative Tools رفته و Windows Memory Diagnostic را انتخاب کنید:</o:p> ;
2 – Advanced Windows Firewall
از نسخه XP ویندوز به بعد همه نسخههای ویندوز مجهز به یک فایروال درونی هستند که به شما اجازه میدهد تمامی تعاملات سیستم با اینترنت را کنترل کنید. البته واسط کاربری این ابزار چندان چنگی به دل نمیزند اما اگر به نحوه کار با آن آشنا باشید، شما را از هر گونه ابزار جانبی مشابه بینیاز میسازد.</SPAN&g t;
برای دسترسی به تنظیمات پیشرفته فایروال ویندوز از Control Panel گزینه Windows Firewall را انتخاب کنید و از پنل سمت چپ گزینه Advanced Options را انتخاب ک
نید:
3 – System Information Tools
گاهی دانستن اطلاعات سیستم از جمله مدل سیستم، اطلاعات CPU، نسخه سیستمعامل و مانند آن میتواند کمک فراوانی به کاربران کند. با استفاده از ابزار مخصوص به این کار در ویندوز، میتوانید همه اطلاعات مبنایی از سیستم خود را به دست آورید.
برای دسترسی به این ابزار ابتدا کلیدهای Win + R</SPAN& gt; را فشار داده و سپس در پنجره Run عبارت msinfo32 را وارد نمایید:
4 – Advanced User Account Tool
همه کاربران ویندوز دیگر میدانند که با به سادگی میتوان به تنظیمات حساب کاربری ویندوز از طریق Control Panel دسترسی داشت. در اینجا میتوانید اغلب گزینههای مربوط به حساب کاربری از جمله گذر واژه و نوع حساب کاربری را تغییر دهید.
اما ویندوز ابزار دیگری به عنوان یک ابزار حرفهای برای مدیریت امور مربوط به حساب کاربری را دارد که میتوانید در آن به شکل کاملاً حرفهای و بهینه حسابهای کاربری را مدیریت کنید.
برای دسترسی به این ابزار ابتدا Win + R را فشار دهید و سپس در پنجره Run عبارت netplwiz را وارد کنید:
اینها تنها نمونههایی از ابزارهای حرفهای ویندوز است و بسیاری از ابزارهای حرفهای دیگر در این میان همچون Group Policy Editor و Registry Editor نیز وجود دارند. شما چه ابزارهای حرفهای در ویندوز میشناسید؟
www.tabnak.ir