کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی
کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی رشته علوم قرآن و حدیث، ویژه حافظان کل قرآن و دانشجویان
موسسه قرآن و نهج البلاغه از سال 1385 به عنوان اولین موسسه اطلاع دهنده و برگزار کننده کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی علوم قرآن و حدیث ویژه حافظان کل قرآن شناخته شده و هر ساله دوره های حضوری (دوره های باز چند ماهه و دوره های فشرده چند هفته ای) برگزار می کرده و در حال حاضر دوره های مجازی و آنلاین را برای شرکت کنندگان برگزار می کند.
تعداد جلسات:
110جلسه
آموزش آنلاین:
پرسش و پاسخ
تست زنی:
20 جلسه تست زنی
رتبه برتر:
100ها نفر
1_ دوره آموزش آنلاین
گفت و گو تصویری با اساتید
2_ دوره آموزش آفلاین
آموزش ضبط شده استودیویی
دکتر مجتبی قربانیان
عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، عضو بنیاد ملی نخبگان، رتبه سوم المپیاد علمی-دانشجویی علوم قرآن و حدیث سال 1387، و..
استاد وحید شریفی گرم دره
برگزیده جشنواره ی علامه حلی (ره)، کارشناس ارشد علوم قرآن و حدیث در رشته تفسیر روایی، تحصیل علوم حوزوی در سطوح عالی
استاد بهنام هدایتی
رتبه 8 کنکور ارشد علوم قرآن و حدیث، فارغ التحصیل کارشناسی ارشد از دانشگاه تهران سال 1393، تحصیل علوم حوزوی در سطوح عالی
هزینه کلاس های آمادگی کنکور
(برای مشاهده هزینه دوره های مربوطه
بر روی هر کدام کلیک کنید)
-کلاس علوم قرآن 25 جلسه : 950 هزار تومان
-کلاس تفسیر 2 جلسه : 100 هزار تومان
-کلاس علوم حدیث 15 جلسه: 550 هزار تومان
-کلاس نحو 17 جلسه: 600 هزار تومان
-کلاس صرف 16 جلسه: 600 هزار تومان
-کلاس تست های آموزشی همه دروس 21 جلسه:
1 میلیون تومان
✅-خرید کامل دوره با تخفیف ویژه:
3,500,000 هزار تومان (قیمت اصلی: 3,800,000)
-ادبیات عرب شامل:
صرف، نحو، فن ترجمه و تست: 2,400,000 تومان
-کلاس علوم قرآن: 800 هزار تومان
-کلاس تفسیر: 800 هزار تومان
-کلاس علوم حدیث: 700 هزار تومان
✅-ثبت نام کامل در دوره آنلاین با تخفیف ویژه:
4,000,000 تومان (قیمت اصلی: 4,700,000)
-ادبیات عرب 39 جلسه شامل:
صرف، نحو، فن ترجمه و تست: 1,400,000 تومان
-کلاس علوم قرآن 15 جلسه: 550 هزار تومان
-کلاس علوم حدیث 9 جلسه: 350 هزار تومان
-کلاس تفسیر 13 جلسه: 500 هزار تومان
-کلاس ترجمه: رایگان
(در صورت خریداری کامل دوره)
✅-خریداری کامل دوره با تخفیف: 2,700,000
(قیمت اصلی: 2,800,000)
دوره آمادگی کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد
نمونه تدریس نحو
نمونه تدریس صرف
نمونه تدریس علوم حدیث
نمونه تدریس علوم قرآن
نمونه تدریس نحو
نمونه تدریس صرف
نمونه تدریس علوم حدیث
نمونه تدریس علوم قرآن
کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته علوم قرآن و حدیث، ویژه حافظان کل قرآن و دانشجویان
رشته علوم قرآن و حدیث: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی حافظان قرآن بدون محدودیت سنی و تحصیلی (سیکل، دیپلم و بالاتر) می توانند با شرکت و قبولی در آزمون علمی (کنکور کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث سازمان سنجش)، از وزارت علوم، مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث دریافت نمایند.
از این رو موسسه قرآن و نهج البلاغه از سال 1385 به عنوان اولین موسسه اطلاع دهنده و برگزار کننده کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث ویژه حافظان کل قرآن شناخته شده و تا سابقا هر ساله دوره های حضوری (دوره های باز چند ماهه و دوره های فشرده چند هفته ای) و در حال حاضر دوره های مجازی (آفلاین ضبط شده در استودیو) و آنلاین را با موفقیت شرکت کنندگان برگزار کرده است.
از آنجا که حافظان قرآن با مطالب و دروسی که از آنها آزمون علمی گرفته می شود کمتر آشنایی دارند، موسسه قرآن و نهج البلاغه از همان سال های اول به تهیه جزوات کارشناسی (13 کتاب جزوه) و برگزاری دوره های حضوری و مجازی آمادگی کنکور ارشد اقدام کرد.
از آنجا که کنکور کارشناسی ارشد هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می شود، ثبت نام دوره های موسسه عموما در فصل پاییز شروع شده و در طول فصل زمستان کلاس ها ادامه می یابد.
دوره های مجازی موسسه به صورت آفلاین و تحت وب و همچنین به صورت نرم افزار و در فلش طراحی شده است. از نظر محتوا این دروس آمادگی کنکور توسط اساتید مجرب دوره های حضوری، در استودیو ضبط شده و با تصاویر و متن های مربوطه همراه شده و به صورت نرم افزار در اختیار علاقه مندان رشته قرآن و حدیث قرار گرفته است. در مجموع دروس مجازی در دو بخش آموزش دروس (علوم قرآن، علوم حدیث، ادبیات عرب و تفسیر) در 110 جلسه و آموزش تست زنی (به صورت تشریحی) در 21 جلسه می باشد.
از آنجا که منابع کنکور متعدد بوده و به هزاران صفحه می رسد و خوانش آنها برای شرکت کنندگان در کنکور سخت و طاقت فرساست و موجب سردرگمی حفاظ و دانشجویان می گردد؛ در راستای کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد موسسه قرآن و نهج البلاغه به تهیه و تدوین 13 کتاب و جزوه از منابع آزمون اقدام کرده است. در این جزوات سعی شده است مطالبی بیشتر توضیح داده شود که مورد پرسش در آزمون ها بوده است؛ و اساتید ما در دوره های حضوری و مجازی این مطالب را بیشتر برای شما مشخص کرده و باز گو می کنند. تا شما بیشتر با نحوۀ سؤالات و پرسش از مطالب آشنا شوید.
در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث، شرکت کنندگان با 5 مجموعه سؤال روبرو شده و باید به آنها پاسخ دهند:
1-مجموعه اول سؤالات زبان عمومی و تخصصی (منظور زبان انگلیسی است که متقاضی می تواند به غیر از زبان انگلیسی در هنگام ثبت نام دو زبان خارجی دیگر مانند فرانسه و … را نیز انتخاب کند) (با ضریب 2)؛ 30 سؤال تستی چهار گزینه ای
2-مجموعه دوم سؤالات زبان عربی (با ضریب 4)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
3-مجموعه سوم سؤالات علوم قرآنی (با ضریب 4)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
4-مجموعه چهارم سؤالات تفسیر (با ضریب 3)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
5-مجموعه پنجم سؤالات حدیث (با ضریب 3)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای.
عناوین و منابع خلاصه شده آمادگی کنکور توسط موسسه قرآن و نهج البلاغه به قرار زیر است:
نکته: آز آنجا که مخاطبین موسسه بیشتر حفاظ قرآن هستند، و کمتر با زبان های خارجی و زبان انگلیسی آشنایی دارند و از آنجا که سؤالات نمره منفی دارد (یعنی هر سه پاسخ اشتباه یک پاسخ صحیح را از بین می برد)، موسسه برای این بخش از سؤالات (مجموعه زبان انگلیسی) جزوه ای را تدوین نکرده است.
1-مجموعه ادبیات عرب:
آشنایی با زبان عربی (علم نحو)
آشنایی با زبان عربی (علم صرف)
روش تجزیه و ترکیب
آشنایی با علوم بلاغی
درس فن ترجمه
سؤالات تستی ادبیات عرب
2-مجموعه علوم قرآنی
خلاصه الإتقان فی علوم القرآن
مجموعه تست کنکور ارشد رشته علوم قرآن و حدیث از کتاب اتقان
خلاصه کتاب تاریخ قرآن آیت الله محمد هادی معرفت
3-مجموعه تفسیر
تفسیر سوره های قاف تا تحریم
تاریخ تفسیر
4-مجموعه حدیث
علم الحدیث
مجموعه تست کنکور ارشد برای مجموعه سؤالات حدیث
راهنمای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ویژه حافظان
ردیف 21 تبصره 2 :
حافظان قرآن دیپلمه سال ورود به دانشگاه 1401 و سال فراغت را 1404 درج کنند.
ردیف 23
تبصره 1: حافظان قرآني كه در سالهاي گذشته و با استفاده تسهيلات مربوط به حافظان قرآن، موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شدهاند، موظف هستند طبق بند ذيل، نسبت به دريافت گواهي
معدل كارشناسي خود اقدام كرده و معدل كارشناسي تأييد شده را در اين بند درج كنند.
تبصره 1: حافظان قرآني كه داراي مدرك ديپلم و يا زير ديپلم هستند، لازم است معدل آخرين مدرك تحصيلي خود را در اين بند درج كنند.
ردیف 25،
ب) : حافظان قرآن دارندگان مدرك ديپلم و زير ديپلم( كه جهت دريافت مدرك كارشناسي علوم قرآني و حديث با استفاده از قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، در رشته علوم
قرآن و حديث اين آزمون شركت ميكنند، گزينه حافظ قرآن – دريافت مدرك كارشناسي را علامت بزنند.
ج) حافظان قرآن كه داراي مدرك كارشناسي علوم قرآني هستند و از مزاياي قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، استفاده نكردهاند، جهت تحصيل در كارشناسي ارشد علوم قرآني با
استفاده از قانون فوق در رشته علوم قرآن و حديث اين آزمون شركت ميكنند، گزينه حافظ قرآن تحصيل در كارشناسي ارشد علوم قرآني را علامت بزنند.
د) حافظان قرآن كه در سالهاي گذشته مدرك كارشناسي خود را با استفاده از قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، دريافت كردهاند، جهت ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد،
گزينه حافظ قرآن داوطلب آزمون كارشناسي ارشد را علامت بزنند.
-حافظاني كه در سال هاي گذشته و با استفاده از اين تسهيلات موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شده اند، براي تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد، حق استفاده مجدد از اين
سهميه را ندارند.
-حافظاني كه در سالهاي گذشته )سال 1403و قبل از آن( و با استفاده از اين تسهيلات موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شدهاند، موظف هستند با مراجعه به معاونت فني و آماري
سازمان ملي سنجش و ارزشيابي نظام آموزش كشور، نسبت به دريافت گواهي معدل كارشناسي خود اقدام كرده و معدل كارشناسي صحيح را در تقاضانامه اينترنتي آزمون ورودي مقطع كارشناسي ارشد
ناپيوسته سال 1404درج كنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان و تهیه منابع به آیدی زیر در ایتا پیام مکتوب دهید.
rezazadeh_joybari@ (کلیک کنید)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
کانال جامع دو نور در ایتا:
https://eitaa.com/twonoor
نمونه تدریس نحو
نمونه تدریس صرف
نمونه تدریس علوم حدیث
نمونه تدریس علوم قرآن
نمونه تدریس نحو
نمونه تدریس صرف
نمونه تدریس علوم حدیث
نمونه تدریس علوم قرآن
رشته علوم قرآن و حدیث: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی حافظان قرآن بدون محدودیت سنی و تحصیلی (سیکل، دیپلم و بالاتر) می توانند با شرکت و قبولی در آزمون علمی (کنکور کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث سازمان سنجش)، از وزارت علوم، مدرک کارشناسی علوم قرآن و حدیث دریافت نمایند.
از این رو موسسه قرآن و نهج البلاغه از سال 1385 به عنوان اولین موسسه اطلاع دهنده و برگزار کننده کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد و کارشناسی علوم قرآن و حدیث ویژه حافظان کل قرآن شناخته شده و دوره های حضوری (دوره های باز چند ماهه و دوره های فشرده چند هفته ای) و دوره های مجازی و آنلاین را با موفقیت شرکت کنندگان برگزار کرده است.
از آنجا که حافظان قرآن با مطالب و دروسی که از آنها آزمون علمی گرفته می شود کمتر آشنایی دارند، موسسه قرآن و نهج البلاغه از همان سال های اول به تهیه جزوات کارشناسی (13 کتاب جزوه) و برگزاری دوره های حضوری و مجازی آمادگی کنکور ارشد اقدام کرد.
از آنجا که کنکور کارشناسی ارشد هر ساله در اردیبهشت ماه برگزار می شود. ثبت نام دوره های حضوری موسسه عموما در انتهای فصل پاییز شروع شده و در طول فصل زمستان کلاس ها ادامه می یابد. کلاس های فشرده و همچنین کلاس های تست زنی آمادگی کنکور نیز که برای دوستان شهرستانی، به همراه خوابگاه طراحی شده، در اوایل هر سال برگزار می شود.
دوره های مجازی موسسه به صورت آفلاین و تحت وب و همچنین به صورت 2 عدد dvd طراحی شده است. از نظر محتوا این دروس آمادگی کنکور توسط اساتید مجرب دوره های حضوری، در استدیو ضبط شده و با تصاویر و متن های مربوطه همراه شده و به صورت نرم افزار در اختیار علاقه مندان رشته قرآن و حدیث قرار گرفته است. در مجموع دروس مجازی در دو بخش آموزش دروس (علوم قرآن، علوم حدیث، ادبیات عرب و تفسیر) در 110 جلسه و آموزش تست زنی (به صورت تشریحی) در 21 جلسه می باشد.
از آنجا که منابع کنکور متعدد بوده و به هزاران صفحه می رسد و خوانش آنها برای شرکت کنندگان در کنکور سخت و طاقت فرساست و موجب سردرگمی حفاظ و دانشجویان می گردد؛ در راستای کلاس های آمادگی کنکور کارشناسی ارشد موسسه قرآن و نهج البلاغه به تهیه و تدوین 13 کتاب و جزوه از منابع آزمون اقدام کرده است. در این جزوات سعی شده است مطالبی بیشتر توضیح داده شود که مورد پرسش در آزمون ها بوده است؛ و اساتید ما در دوره های حضوری و مجازی این مطالب را بیشتر برای شما مشخص کرده و باز گو می کنند. تا شما بیشتر با نحوۀ سؤالات و پرسش از مطالب آشنا شوید.
در آزمون کارشناسی ارشد علوم قرآن و حدیث، شرکت کنندگان با 5 مجموعه سؤال روبرو شده و باید به آنها پاسخ دهند:
1-مجموعه اول سؤالات زبان عمومی و تخصصی (منظور زبان انگلیسی است که متقاضی می تواند به غیر از زبان انگلیسی در هنگام ثبت نام دو زبان خارجی دیگر مانند فرانسه و … را نیز انتخاب کند) (با ضریب 2)؛ 30 سؤال تستی چهار گزینه ای
2-مجموعه دوم سؤالات زبان عربی (با ضریب 4)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
3-مجموعه سوم سؤالات علوم قرآنی (با ضریب 4)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
4-مجموعه چهارم سؤالات تفسیر (با ضریب 3)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای
5-مجموعه پنجم سؤالات حدیث (با ضریب 3)؛ 20 سؤال تستی چهار گزینه ای.
عناوین و منابع خلاصه شده آمادگی کنکور توسط موسسه قرآن و نهج البلاغه به قرار زیر است:
نکته: آز آنجا که مخاطبین موسسه بیشتر حفاظ قرآن هستند، و کمتر با زبان های خارجی و زبان انگلیسی آشنایی دارند و از آنجا که سؤالات نمره منفی دارد (یعنی هر سه پاسخ اشتباه یک پاسخ صحیح را از بین می برد)، موسسه برای این بخش از سؤالات (مجموعه زبان انگلیسی) جزوه ای را تدوین نکرده است.
1-مجموعه ادبیات عرب:
آشنایی با زبان عربی (علم نحو)
آشنایی با زبان عربی (علم صرف)
روش تجزیه و ترکیب
آشنایی با علوم بلاغی
درس فن ترجمه
سؤالات تستی ادبیات عرب
2-مجموعه علوم قرآنی
خلاصه الإتقان فی علوم القرآن
مجموعه تست کنکور ارشد رشته علوم قرآن و حدیث از کتاب اتقان
خلاصه کتاب تاریخ قرآن آیت الله محمد هادی معرفت
3-مجموعه تفسیر
تفسیر سوره های قاف تا تحریم
تاریخ تفسیر
4-مجموعه حدیث
علم الحدیث
مجموعه تست کنکور ارشد برای مجموعه سؤالات حدیث
راهنمای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد ویژه حافظان
ردیف 21 تبصره 2 :
حافظان قرآن دیپلمه سال ورود به دانشگاه 1401 و سال فراغت را 1404 درج کنند.
ردیف 23
تبصره 1: حافظان قرآني كه در سالهاي گذشته و با استفاده تسهيلات مربوط به حافظان قرآن، موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شدهاند، موظف هستند طبق بند ذيل، نسبت به دريافت گواهي
معدل كارشناسي خود اقدام كرده و معدل كارشناسي تأييد شده را در اين بند درج كنند.
تبصره 1: حافظان قرآني كه داراي مدرك ديپلم و يا زير ديپلم هستند، لازم است معدل آخرين مدرك تحصيلي خود را در اين بند درج كنند.
ردیف 25،
ب) : حافظان قرآن دارندگان مدرك ديپلم و زير ديپلم( كه جهت دريافت مدرك كارشناسي علوم قرآني و حديث با استفاده از قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، در رشته علوم
قرآن و حديث اين آزمون شركت ميكنند، گزينه حافظ قرآن – دريافت مدرك كارشناسي را علامت بزنند.
ج) حافظان قرآن كه داراي مدرك كارشناسي علوم قرآني هستند و از مزاياي قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، استفاده نكردهاند، جهت تحصيل در كارشناسي ارشد علوم قرآني با
استفاده از قانون فوق در رشته علوم قرآن و حديث اين آزمون شركت ميكنند، گزينه حافظ قرآن تحصيل در كارشناسي ارشد علوم قرآني را علامت بزنند.
د) حافظان قرآن كه در سالهاي گذشته مدرك كارشناسي خود را با استفاده از قانون اعطاء مدرك كارشناسي و بالاتر به حافظان كل قرآن مجيد، دريافت كردهاند، جهت ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد،
گزينه حافظ قرآن داوطلب آزمون كارشناسي ارشد را علامت بزنند.
-حافظاني كه در سال هاي گذشته و با استفاده از اين تسهيلات موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شده اند، براي تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد، حق استفاده مجدد از اين
سهميه را ندارند.
-حافظاني كه در سالهاي گذشته )سال 1403و قبل از آن( و با استفاده از اين تسهيلات موفق به دريافت مدرك كارشناسي در رشته علوم قرآن و حديث شدهاند، موظف هستند با مراجعه به معاونت فني و آماري
سازمان ملي سنجش و ارزشيابي نظام آموزش كشور، نسبت به دريافت گواهي معدل كارشناسي خود اقدام كرده و معدل كارشناسي صحيح را در تقاضانامه اينترنتي آزمون ورودي مقطع كارشناسي ارشد
ناپيوسته سال 1404درج كنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان و تهیه منابع به آیدی زیر در ایتا پیام مکتوب دهید.
rezazadeh_joybari@ (کلیک کنید)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ