جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
از این طرف اومدی: 
شناخت مختصرى از زندگانى امام زمان(عج)

شناخت مختصرى از زندگانى امام زمان(عج)

زندگانى امام زمان

فهرست مطالب

شناخت مختصرى از زندگانى امام زمان(عج)

زندگانى امام زمان : دوازدهمین پیشواى معصوم، حضرت حجّت بن الحسن، امام زمان(عج)، در نیمۀ شعبان سال 255 هجرى در شهر «سامرّاء» دیده به جهان گشود. از جمله القاب آن حضرت، «حجت»، «قائم»، «خلف صالح»، «صاحب‌الزمان»، «بقیّة‌اللّه‏» و مشهورترین آن‌«مهدى» است.

پدر بزرگوارش، پیشواى یازدهم شیعیان، امام حسن عسکرى(عج) و مادر گرامی‌اش، بانو نرجس خاتون است. میزان فضیلت و معنویت نرجس‌خاتون تا آن حد والا بود که جناب حکیمه‌خاتون، خواهر امام هادى(عج)

که خود از بانوان عالیقدر خاندان امامت بود- او را سرآمد و سرور خاندان خویش، و خود را خدمتگزار او مى‏ نامید.

غیبت حضرت مهدى(عج)دو دوره دارد:

یکى کوتاه (= غیبت صغرى) که گذشت و دیگرى طولانی (= غیبت کبرى) که هنوز ادامه دارد. اوّلى از هنگام تولد تا پایان دوران نیابت خاصّه ادامه داشت و دومى با پایان دورۀ نخست آغاز شد و تا هنگام ظهور و قیام آن حضرت ادامه دارد.

تولّد حضرت مهدى (عج) از دیدگاه علماى اهل‌سنت:

اعتقاد به موضوع مهدویت اختصاص به شیعه ندارد، بلکه بر اساس روایات فراوانى که از پیامبر اکرم؟ص؟رسیده است، علماى اهل‌سنت نیز این موضوع را قبول دارند. اما آنان غالباً تولّد ایشان را انکار مى‏کنند و مى‏گویند: «شخصیتى که پیامبر اسلام؟ص؟ از قیام او (پس از غیبت) خبر داده، هنوز متولّد نشده است .

و در آینده تولّد خواهد یافت!با این حال، تعداد قابل توجهى از مورّخان و محدّثان اهل‌سنت، تولّد آن حضرت را در کتب خود ذکر کرده و آن را یک واقعیت غیر قابل انکار دانسته‏ اند.

اما باید توجه داشت که این پنهان‌کارى به آن معنا نیست که در آغاز کودکی حضرت، که امام عسکری(ع ) شهید شده بود، کسى آن بزرگوار را ندیده بود، بلکه افراد خاصى از شیعیان در فرصت‌هاى مناسب و گوناگون به دیدار آن حضرت نائل مى‏شدند تا به تولّد و وجود وى یقین حاصل کنند و در موقع لزوم به شیعیان دیگر اطلاع دهند.


برگرفته از کتاب خورشید هستی

 

 

کانال جامع دو نور در ایتا:
https://eitaa.com/twonoor
کانال جامع دو نور در تلگرام:
https://t.me/twonoor

 

زندگانى امام زمان زندگانى امام زمان. زندگانى امام زمان. زندگانى امام زمان. زندگانى امام زمان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به این مطلب امتیاز دهید:

فرصت ویژه برای علاقه مندان به نویسندگی

شما می توانید مقالات خود را با نام خود در وب سایت موسسه منتشر نمائید. برای شروع کلیک نمائید.

نویسنده مقاله باشید